*
Društvo arhitekata Beograda - Konsalting za izradu projekta Japanske ambasade

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

Konsalting za izradu projekta Japanske ambasade

Poštovane kolege,

Japanska ambasada u Beogradu planira izgradnju svog  novog objekta ambasade u Bloku 11a u Novom Beogradu. U vezi sa tim poslom su nam se predstavnici ambasade javili sa molbom, da im Društvo arhitekata Beograda preporuči  pouzdane, iskusne i likvidne izvođačke firme iz Beograda. Za sada postoji idejno rešenje ambasade, (površina objekta iznosi oko 2300 m2 BRGP)  koje  je odabrano nakon završetka pozivnog arhitektonskog konkursa u Japanu.

 

U vezi sa time japanski zvaničnici su dali listu svojih kriterijuma za izbor firme sa kojim će da sarađuju, i to kao što sledi:

-Referenc lista preduzeća sa osnovnim podatcima o izvedenim objektima (namena , površina , godina projektovanja , investiciona vrednost , investitor, fotografije objekta )

-Broj zaposlenih - po strukama

-Licne referenc liste odgovornih projektanata – rukovodilaca

-Solventnost firme (likvidnost, dokaz iz banke, po ugledu na priloge koji se dostavljaju na tendere javnih nabavki)

-Eventualno iskustvo u izgradnji ambasade u zemlji ili u inostranstvu

 

Lista preporučenih izvođačkih preduzeća biće poslata Ministarstvu inostranih poslova Japana, kao i  Ambasadi Japana u Beogradu.

Molimo iskusne projektante iz Beograda da nam u roku od nedelju dana- do 1. aprila - preporučuju (ili animiraju da se jave na ovaj oglas ) pouzdana, iskusna i likvidna izvođačka preduzeća.

Ujedno vas pozivamo da se priključite formiranju informacione baze podataka i objavite prikaz svojeg arhitektonskog biroa na sajtu Drustva Arhitekata Beograda .

Detaljnije informacije o uslovima objavljivanja mozete dobiti od Ane Glavički , Sekretara DAB Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. telefon 3230 059

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina