*
Društvo arhitekata Beograda - BuildUp konferencija 2022

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

BuildUp konferencija 2022

Održiva gradnja - Vodeći domaći stručnjaci na BuildUp konferenciji

BuildUp konferencija je odlična prilika da ostvarite vredne B2B kontakte, ali i da se upoznate sa budućim trendovima u građevinskoj industriji.

Na ovogodišnjoj konferenciji BuildUp 2022 – Powered by TECE, koja se održava 16. novembra u 10,00 časova u Jugoslovenskoj kinoteci pod sloganom Održivo jer je neizdrživo, govoriće brojni profesionalci iz domaće i regionalne prakse.

Predavači i panelisti će sa nama podeliti svoja iskustva i rešenja iz domena održive arhitekture, gradnje i poslovanja.

U centru pažnje biće četiri goruće teme:

  • regeneracija i rekonstrukcija starih zgrada
  • održivost i fleksibilnost poslovnih objekata
  • zapošljavanje i ljudski resursi u građevinskoj industriji
  • energetska efikasnost porodičnih kuća

* Video ilustracija:https://www.youtube.com/watch?v=uccDg3hvePw&feature=emb_logo

Vrhunski predavači

Dean Lah iz slovenačkog studija ENOTA biće keynote speaker. U okviru svog izlaganja pričaće o holističkom pristupu: sinergiji održivosti, ekonomije i arhitekture.

Lazar Kuzmanov i Aleksandar Kovjanić u svom predavanju obradiće studiju slučaja rekonstrukcije Radničkog u Novom Sadu, a stručni tim kompanije AFI Europe Srbije podeliće sa nama detalje projektovanja i izgradnje Skyline AFI Tower u Beogradu.

Marija Simeunović održaće atraktivno predavanje na temu kako formirati timove koje traju, dok će Predrag Milosavljević obraditi studiju izgradnje prve kuće od konoplje.


Panel diskusije

Igor Conić vodiće panel o regeneraciji i renoviranju starih zdanja. Njegovi sagovornici biće Ivana Letić (Delta Real Estate), Dušica Totić i Marko Korošec (Remorker Architects), kao i Dragana Konstantinović (Fakultet tehničkih nauka Novi Sad).

Vesna Krizmanićvodiće panel o održivosti i fleksibilnosti poslovnih objekata. Njeni sagovornici biće Jovana Cvetković (MPC Properties), Jelena Jolović (Novaston) kao i Slavko Bingulac (Sirius Offices).

Miljan Mikićmoderiraće diskusiju o izazovima zapošljavanja i razvoju timova u građevinskoj industriji. Učesnici ovog panela su Rada Anđelić (Energoprojekt), Lela Alempijević (Studio Zabriskie) i Tatjana Beatović (Modulor).

Dejan Mitov vodiće panel o energetskoj efikasnosti porodičnih kuća. Njegovi sagovornici biće Anđela Karabašević (AKVS Arhitektura), Predrag Milutinović (MAPA Architects) i Miroljub Stanković (KontraStudio).

B2B povezivanje

Konferencija BuildUp 2022 je odlična prilika da stupite u kontakt sa vodećim stručnjacima i ostvarite vredne B2B kontakte.

Konferencija BuildUp 2022: Powered by TECE zakazana je za 16. novembar 2022. godine.

Cena ulaznice iznosi 5.000 dinara + PDV

Svoje mesto možete rezervisati popunjavanjem online formulara.

Sponzori

Organizaciju događaja podržale su kompanije TECE, EuroDOM, Alumil, Tarkett, Herz, JAF, Impact Acoustic, Hörmann i Graphisoft Archicad, dok su prijatelji konferencije PROSTORIA i Lavazza Srbija.


logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina