*
Društvo arhitekata Beograda - Konkurs za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje dječjeg vrtića i jaslica u naselju Blok VI, Glavni grad Podgorica

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

Konkurs za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje dječjeg vrtića i jaslica u naselju Blok VI, Glavni grad Podgorica

Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore raspisalo je Konkurs za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje dječjeg vrtića i jaslica u naselju Blok VI, Glavni grad Podgorica.

Cilj urbanističko-arhitektonskog konkursa za dječji vrtić i jaslice u Podgorici ogleda se u izboru kvalitetnog idejno urbanističko-arhitektonsko rješenja dječjeg vrtića i jaslica u naselju Blok VI, Glavni grad Podgorica, na osnovu parametara i preporuka datih od strane Raspisivača Konkursa, a preciziranim u Programskom zadatku. Konkurs je međunarodni, javni, idejni, jednostepeni i anonimni.

ROKOVI KONKURSA

 Konkurs je otvoren 12. jula 2016. godine objavljivanjem na web stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma, kao i na web straniciwww.arhitektura.mrt.gov.me.   

 Svi učesnici mogu postaviti pitanja vezana za Konkurs do 29. avgusta 2016. godine slanjem na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 Rok za prijavu i učešće je 25. jul 2016. godine, međutim želimo da naglasimo da je ovaj rok ukinut i da i dalje primamo prijave za Konkurs. Učesnici se prijavljuju slanjem prijave na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 Raspis konkursa i Programski zadatak, na crnogorskom i engleskom jeziku, sa svim detaljnim informacijama i rokovima možete pronaći na sljedećem linku: http://www.arhitektura.mrt.gov.me/index.php/me/konkursi/item/24-konkurs-za-idejno-urbanisticko-arhitektonsko-rjesenje-djecjeg-vrtica-i-jaslica-u-naselju-blok-vi-glavni-grad-podgorica

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina