*
Društvo arhitekata Beograda - Leone Lorrimer "Stvaranje prostora"

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

Leone Lorrimer "Stvaranje prostora"

Поштоване колеге,

Задовољство нам је да Вас позовемо на предавање и радионицу „Стварање простора'', коју ће одржати Леони Лоример, у понедељак 18. септембра од 9.00 часова, у великој сали (у приземљу) у Урбанистичком заводу Београда.

Улаз је слободан, али уколико планирате да доведете групу студената (до 15) , молимо вас да нас унапред обавестите због ограниченог броја места.

ПРЕДАВАЊЕ

Leone Lorrimer
"Стварање простора"

Понедељак, 18. септембар 2017. у 9h
Урбанистички Завод Београда ЈУП, велика сала у приземљу

dab1209

Кратка биографија предавача:

Леони Лоример (Leone Lorrimer) је извршни директор компаније "dwp | design worldwide partnership", међународно признатог студија за архитектуру и дизајн ентеријера.

Током своје тридесетогодишње каријере као извршни директор два велика међународна студија, Леони је водила награђиване пројекте за велике корпорације и владе.

Током свог рада на Блиском истоку, Леони је управљала процесом дизајна међународно значајних мастер планова на нивоу градова и иконичних културних објеката. Њено искуство са великим пројектима мастер планирања креће се од регенерације урбаних четврти до стварања нових заједница до 150.000 људи.

Остали пројекти укључују награђени Научни и технолошки парк у Катару, Louvre Abu Dhabi дизајниран од стране Ателиерс Жан Нувел, Guggenheim Abu Dhabi дизајниран од стране Gehri Partners и Zayed национални музеј од стране Foster + Partners.

Пројекти Леони Лоример су осетљиви на контекст: физички, културни и економски и пружају холистички одржива решења.

http://www.urbel.com/default.aspx?ID=uzb_VestiZavod&LN=SRC

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina