Logo
Odštampajte ovu stranicu

Održivi urbanizam i globalizacija – prof. Ashraf M. Salama (Ashraf M. Salama), četvrtak, 30. novembra 2017. u 19.00 časova, u amfiteatru Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Pozivamo vas da prisustvujete gostujućem predavanju:

Održivi urbanizam i globalizacija – prof. Ashraf M. Salama (Ashraf M. Salama),

četvrtak, 30. novembra 2017. u 19.00 časova, u amfiteatru Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Predavanje je deo programa međunarodne saradnje Erasmus+ CBHE Project: Creating the Network of Knowledge Labs for Sustainable and Resilient Environments – KLABS: ”Održivi urbanizam i globalizacija: arhitektonske i urbane transformacije gradova u razvoju na Bliskom Istoku” koje će održati prof. Ashraf M. Salama (Ashraf M. Salama, PhD, FRSA, FHEA, A-RIBA), profesor arhitekture i Dekan departmana za arhitekturu na Strathklajd Univerzitetu u Glazgovu, Velika Britanija.

Izuzetna prilika da čujete Ashraf M. Salama profesora arhitekture i Dekana arhitektonskog fakulteta na Strathklajd Univerzitetu u Glazgovu, koji je upravo nagrađen velikim priznanjem "Jean Tschumi Prize 2017" za dostignuća u arhitektonskom obrazovanju i kritici (2017 UIA Jean Tschumi Prize for Excellence in Architectural Education and Criticism), za njegova dostignuća u karijeri dugoj 30 godina, tokom koje je bio na čelu tri fakulteta za arhitekturu, na tri kontinenta…

Predavanje je otvoreno za sve zainteresovane, dobrodošli!

http://www.arh.bg.ac.rs/2017/11/17/predavanje-odrzivi-urbanizam-i-globalizacija-prof-ashraf-m-salama-ashraf-m-salama/