*
Društvo arhitekata Beograda - Orgatec 2010 - Sajam uređenja kancelarijskog prostor

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

Orgatec 2010 - Sajam uređenja kancelarijskog prostor

Od 26. do 30. oktobra 2010. godine na prestižnom sajmu dizajna poslovnih prostorija možete da se upoznate sa najnovijim trendovima u uređenju kancelarijskog prostora, najmodernijim nameštajem, kao i raznim svetlosnim, multimedijalnim i akustičnim rešenjima.

 

'WORKING TIME IS LIVING TIME'

Vrhunski prateći program sa brojnim mestima za razgovor i lounge-zonama pozivaju Vas na dijalog sa arhitektama iz celog sveta.

Poručite ulaznice online po pretprodajnoj ceni (ulaznice važe i za gradski saobraćaj).

 

Dodatne informacije:

 www.orgatec.de

 

Sajam u Kelnu

Sajam u Kelnu predstavlja jedan od najvećih sajamskih prostora na svetu, u čijoj se organizaciji odvija oko 70 međunarodnih sajmova. Veliki broj predstavlja vodece svetske sajmove u određenim oblastima.  Izrazito međunarodni karakter sajmova u Kelnu potvrđuje 2,2 miliona posetilaca svake godine. Otprilike 1/3 posetilaca i oko 50 % izlagača dolazi iz inostranstva.

Keln se nalazi u samom srcu Evrope. Grad se odlikuje izuzetno dobrom saobraćajnom infrastrukturom. Sajam se nalazi u centru grada i poseduje sopstvenu Inter City Express stanicu (Köln Messe/Deutz), do koje se sa aerodroma stiže javnim prevozom (S-Bahn 13). Nedavno su uvedeni izuzetno povoljni letovi  German wings do kelnskog  aerodroma (Cologne / Bonn). Sa ovog aerodrama poleću letovi prema 130 destinacija i rekordni broj Low-Cost letova. Keln se nalazi na raskrsnici 10 evropskih autoputeva. Hotelski smeštaj u gradu raspolaže sa preko 50 000 kreveta.

Kao predstavništvo Sajma u Kelnu, Delegacija nemačke privrede za Srbiju i Crnu Goru Vam nudi sve usluge oko ugovoranja i organizacije Vašeg učešća kao posetioca ili nastupa Vašeg preduzeća na odgovarajućem sajmu kao izlagača. Iskoristite naše znanje i iskustvo za sklapanje poslovnih kontakata, prevodilačke i sve druge prateće usluge.

 

Za dodatne informacije, kontakt-osoba je:

Jelena Radoičić

Koordinator za Sajam u Kelnu i projekte

Delegacija nemačke privrede za Srbiju i Crnu Goru

Tel: +381 11 2028-015

Fax:+381 11 3034-780

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web:     http://serbien.ahk.de

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina