Logo
Odštampajte ovu stranicu

Godišnja nagrada SAS 2010

 

Društvo Arhitekata Beograda 

obaveštava sve zainteresovane da je na sajtu društva postavljena web izložba radova prispelih na konkurs za dodelu godišnje nagrade SAS-a za 2010. godinu.

 

OVDE MOŽETE POGLEDATI IZLOŽBU RADOVA

 


 

Savez Arhitekata Srbije raspisuje konkurs za dodelu

GODIŠNjE  NAGRADE  ZA ARHITEKTURU za 2010.godinu

 

Nagrada Saveza arhitekata Srbije se dodeljuje za:

A. Najuspešnije arhitektonsko delo iz svih oblasti arhitekture realizovano u protekloj godini zaključno sa 31.12.2010.godine za Godišnju nagradu.

B. Izvedeno delo naših arhitekata koje je realizovano u inostranstvu u   konkurenciji za povelju Saveza arhitekata Srbije , u protekloj godini, zaključno sa 31.12.2010.

 

Žiri za dodelu nagrade:

-Lazar Kuzmanov, dipl.inž.arh., Novi Sad

-Ivan Rašković, dipl.inž.arh., Beograd

-Ružica Sarić, dipl.inž.arh., Beograd

-Miloš Gardašević, dipl.inž.arh., Požarevac

-Milan Đurić, dipl.inž.arh.,Beograd

 

Predlagač je dužan da Žiriju u pisanoj formi podnese:

-Prijavu kandidata sa informacijom o objektu kojim se kandidat kandiduje za nagradu; a naročito, dokaz o članstvu područnog Društva arhitekata, grafičke priloge koji će omogućiti odgovarajući uvid u sadržaj i rešenje, kratko tekstualno objašnjenje i fotografije objekta iz kojih se može sagledati i ukupan gabarit.

-Predlagač je dužan da dostavi izjavu da je objekat završen u godini za koju konkuriše.

-Predlagač može podneti za predloženo delo i već ranije objavljene ocene, mišljenja, kritike i drugi raspoloživi materijal koji prezentuje, tumači i osvetljava kandidatov doprinos i podkrepljuje razlog za kandidaturu.

 

Rok za podnošenje predloga sa kompletnom dokumentacijom je 02.03.2011.godine do 15,00 časova a predlozi se dostavljaju na adresu Saveza arhitekata Srbije i Društva arhitekata Beograda, Kneza Miloša 7a/III, soba 32.