Logo
Odštampajte ovu stranicu

Godisnja nagrada za arhitekturu

UDRUŽENJE  ARHITEKATA SRBIJE raspisuje konkurs za dodelu GODIŠNJE  NAGRADE  ZA ARHITEKTURU za 2014.godinu

Nagrada Udruženja  arhitekata Srbije se dodeljuje za:

A. Najuspešnije arhitektonsko delo iz svih oblasti arhitekture realizovano u protekloj godini zaključno sa 31.12.2014.godine za Godišnju nagradu.
B. Izvedeno delo naših arhitekata koje je realizovano u inostranstvu  u   konkurenciji za povelju Udruženja  arhitekata Srbije , u protekloj godini, zaključno sa 31.12.2014.

Žiri za dodelu nagrade :
Vanr.prof.Aleksandru Vuja, arhitekta, predsednik Žirija

i članovi:
Dušan Miladinović, arhitekta,  Novi Sad
Prof.dr Aleksandar Keković, arhitekta, Niš
Dr Milena Kordić, arhitekta,  Beograd
Ognjen Krašna, arhitekta, Beograd

Predlagač je dužan da Žiriju u pisanoj formi podnese:

Prijavu kandidata sa informacijom o objektu kojim se kandidat kandiduje za nagradu; a naročito, dokaz o članstvu podružnog Društva arhitekata. Grafičke priloge koji će omogućiti odgovarajući uvid u sadržaj i rešenje, kratko tekstualno objašnjenje i fotografije objekta iz kojih se može sagledati i ukupan gabarit – obavezna predaja i na cd-u.

Predlagač je dužan da dostavi izjavu da je objekat završen u godini za koju konkuriše.

Predlagač može podneti za predloženo delo i već ranije objavljene ocene, mišljenja, kritike i drugi raspoloživi materijal koji prezentuje, tumači i osvetljava kandidatov doprinos i  razlog za kandidaturu.

Konkurs za nagradu se raspisuje od 01.08.2015., a rok za podnošenje predloga sa kompletnom dokumentacijom je 30.09.2015.godine do 15,00 časova.

Predlozi se dostavljaju na adresu Udruženja arhitekata Srbije i Društva arhitekata Beograda, Kneza Miloša 7a/III, soba 32, svakog radnog dana od 09,00 do 15,00 časova

( 011/3230-059, 3239-754, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .).