Logo
Odštampajte ovu stranicu

Početak izložbe - konkurs BETA 2016

Početak izložbe - konkurs BETA 2016, u toku prve Temišvarske Bijenale arhitekture, organizovane od strane Teritorijalne Filijale Timiš Udruženja Arhitekata Rumunije.

Izložba-konkurs podržava i promoviše kvalitetnu arhitekturu u svim oblicima i svoje manifestiranje, predstavlja glavno dešavanje bijenale i sastavljena je kao sučelje za stvaranje veza koliko unutar profesije, toliko i između profesije i socio-kulturalnog okruženja u kom ona deluju.

U toku konkursa koji će se održati od 21 juna do 26 novembra se mogu upisati radovi realizovani u evroregiji DKMT ili radovi koji pripadaju autorima sa stalnim bivalištem u evroregiji DKMT (za upis radova u kategorije 1-13 konkursa), isto kao i radovi koji pripadaju autorima sa stalnim bivalištem bilo gde u Rumuniji, Mađarskoj ili Srbiji (za upis u kategorije 14-16 konkursa).

Više podataka možete saznati na sajtu konkursa competition.betacity.eu ili na mejl adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .