*
Društvo arhitekata Beograda - SHARE Serbia 2023 Forum – 16. 11. 2023. Hotel Metropol Beograd

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

SHARE Serbia 2023 Forum – 16. 11. 2023. Hotel Metropol Beograd

SHARE Serbia 2023 Forum – 16. 11. 2023. Hotel Metropol Beograd

Udruženje arhitekata Srbije poziva članove i stručnu javnost na ovogodišnji SHARE Serbia međunarodni Forum, koji će se održati 16. 11. 2023. u Hotelu Metropol u Beogradu.

U nastavku teksta je najava događaja od strane ogranizatora SHARE Serbia Foruma:

UNStudio, ZAHA Hadid Architects, Stefano Boeri Architetti, 3LHD i drugi učestvovaće na 5. SHARE Forumu u Beogradu. Ovaj događaj će se održati 16. novembra u hotelu Metropol Palace i najavljuje najsloženiji program do sada.

SHARE Forum je stekao međunarodno priznanje i postao je suštinski skup za one u AEC industriji zbog svog međunarodnog dometa i nepokolebljive posvećenosti najsavremenijim građevinskim tehnologijama i inovativnom dizajnu.

SHARE Serbia Forum je platforma za arhitekte i građevinske profesionalce koji žele da budu u prednosti u trendovima u industriji. Sa fokusom na edukaciju, inspiraciju i umrežavanje, forum okuplja preko 300 učesnika iz svih krajeva Srbije, kao i cenjene goste iz vodećih arhitektonskih kuća širom Evrope.

 

Karte su sada u prodaji

Ulaznice su u prodaji na zvaničnom sajtu manifestacije https://share-architects.com/share-serbia-2023-forum/. do 1. oktobra sve karte imaju povlašćene cene.

 

Istaknuta postava govornika

Bez sumnje, dugo očekivani vrhunac SHARE Serbia Foruma je izuzetna postava međunarodnih gostujućih govornika. Među njima su FRANS VAN VUURE, direktor UNStudio, Holandija; MANUELA GATTO, direktor ZAHA HADID Architects, UK; PAOLO RUSSO, vođa dizajnerskog tima Stefano Boeri Architetti, Italija, PREDRAG MILUTINOVIĆ, MAPA Architects, Srbija; PETER BORDAS, izvršni direktor, šef dizajna u BORD arhitektonskom studiju, Mađarska; MILENA KORDIĆ, suosnivač, SOBA, Srbija; MARIANA CÂRSTOIU, koordinator dizajna K-BOKS Construction & Design, Rumunija; TAREK HEGAZI, glavni i kreativni direktor Living Design, Švedska; ALEKSANDAR ŠAVIKIN, osnivač Studio Šavikin, Srbija; MARKO DABROVIĆ, osnivač Studija 3LHD, Hrvatska.

 

Dve paralelne konferencije i jedinstvena izložba

Prva konferencija će se fokusirati na „Projektovanje fasada“. Učesnici će imati priliku da istraže inovativne tehnike, materijale i pristupe koji oblikuju fasade današnjice i steknu neprocenjiv uvid u velike razvojne projekte. Druga konferencija, „Arhitektura za komforniji život“, istraživaće kako dizajn utiče na naše životne i radne prostore, promovišući dobrobit i poboljšavajući kvalitet života. Forum će biti zaključen zajedničkom plenarnom sesijom dve konferencije posvećene velikim projektima.

SHARE Serbia 2023 Forum biće domaćin izložbe „Materijalni pasoš: inovativne površinske završne obrade i materijali“. Sadrži raznoliku lepezu materijala, istražujući kako inovativne površine mogu poboljšati estetiku i promovisati održivost životne sredine. Ova izložba naglašava ulogu arhitekture u unapređenju održivosti kroz izbor materijala.

 

SHARE Architects – glavne ličnosti u Srbiji

Prisutni u Srbiji od 2018. godine, SHARE Architects je ugostio 900 učesnika i 84 govornika tokom četiri foruma u ​​Beogradu. 17 arhitektonskih ličnosti su članovi SHARE Architects Society, ekskluzivne grupe u okviru mreže SHARE Architects koja okuplja 900 međunarodnih arhitektonskih lidera iz 42 zemlje.

U prethodnim izdanjima imali smo zadovoljstvo da poželimo dobrodošlicu gostujućim govornicima iz prestižnih međunarodnih i srpskih arhitektonskih praksi kao što su Zaha Hadid Architects, Sanjay Puri Architects, UNStudio, Yazgan Design Architecture, BMA Studio, REMORKER Architects, Studio Kristof, E-arch Studio, OKRA Pejzažni arhitekti, Studio MAPA, NEOARHITEKTI Studio, Null Design, Studio M+, Zabriskie Studio, MVRDV, Bollinger und Grohmann ZT GmbH, proASPEKT Architectural Studio, Ingarden & Ewi Architekci, 2Portzamparc.

 

SHARE Architects Network – Povezivanje arhitekata i izvođača radova u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi

Tokom proteklih 25 godina, SHARE Architects Forumi su postali suštinska platforma za umrežavanje arhitekata i izvođača radova u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi. SHARE stvara efikasnu platformu za poznavanje i razumevanje raznolikosti arhitektonskog fenomena savremene arhitekture. Trenutno se događaji SHARE Architects održavaju u 16 ​​zemalja Centralne i Istočne Evrope, a zajednica SHARE Architects broji više od 50.000 članova iz celog sveta.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina