Logo
Odštampajte ovu stranicu

Međunarodni konkurs za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja Memorijalnog centra u Spomen-području Donja Gradina

ИНФОРМАЦИЈА: Међународни конкурс за израду идејног урбанистичко-архитектонског рјешења Меморијалног центра у Спомен-подручју Доња Градина

Министарство просвјете и културе Републике Српске је на Порталу јавних набавки БиХ, расписало Међународни конкурс за израду идејног урбанистичко-архитектонског рјешења Меморијалног центра у Спомен-подручју Доња Градина. Рок за предају радова на овај конкурс, који је отворен свим заинтересованим физичким и правним лицима, је сриједа, 24. јануар 2018. године, до 12 часова.

Простор Спомен-подручја Доња Градина је једно од стратишта система јасеновачких логора који су се простирали у ширем појасу уз ријеку Саву. У оквиру рјешења меморијалног центра планира се реализација сљедећих објеката и садржаја:

  • Прилазни плато (трг)
  • Макета
  • Музеј, административни и образовно-истраживачки центар са техничким блоком
  • Плато (трг) за комеморације и манифестације
  • Вјерски објекти Срба, Јевреја и Рома
  • Споменик жртвама и споменик настрадалој дјеци
  • личним преузимањем у просторијама Министарства просвјете и културе РС, Трг Републике Српске 1, у канцеларији број 37, IV спрат, сваког радног дана од 9 до 15 часова.
  • путем препоручене пошиљке са повратницом
  • путем електронске поште (е-пошта)

Тендерску документацију, са свим неопходним информацијама и спецификацијама везаним за конкурс, учесници могу подићи:

Учесници конкурс могу преузети, односно тендерска документација им се може послати, уколико су приложили потврду о уплати у износу од 30,00 КМ на рачун Јавних прихода Републике Српске 562-099-00000556-87 НЛБ Развојна банка а.д. Бања Лука, сврха дознаке – Уплата за тендерску документацију за израду идејног урбанистичко-архитектонског рјешења Меморијалног центра у Спомен-подручју Доња Градина, врста прихода 722511, буџетска организација 0813001, уз обавезно прилагање доказа да су исту платили.

Када учесници упуте захтјев за достављање тендерске документације, уговорни орган отпрема тендерску документацију одмах, а најкасније у року од 3 дана од дана пријема захтјева.

Сви заинтересовани кандидати имају право увида у тендерску документацију прије њеног откупа. Министарство просвјете и културе Републике Српске ће, на писмени захтјев, омогућити увид у тендерску документацију на начин за који се опредијели кандидат (лично, препорученом поштом или електронски). Увид је могуће извршити у просторијама Министарства просвјете и културе, у канцеларији 37, IV спрат, сваког радног дана од 9 до 15 часова или достављањем електронском поштом у заштићеном непромијењеном облику. Увид у тендерску документацију се не сматра откупом тендерске документације.

Контакт особа за преузимање, односно увид у тендерску документацију је:

Весна Јанковић (тел. +387 (0)51 338 461; e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. )

Инструкција за уплате из иностранства:

Name of Beneficiary: MINISTARSTVO FINANSIJA-JED.DEV.RN.TREZORA

Beneficiary’s address: TRG REPUBLIKE SRPSKE 1, BA-78000 BANJALUKA

Bank of Beneficiary: Unicredit Bank AD Banja Luka, Marije Bursac 7, BA-78000 Banjaluka

SWIFT: BLBABA22

Beneficiary’s acc. number: BA39 5517 9048 0118 3851

 

Tenderska dokumentacija Donja Gradina.pdf

Program konkursa Donja Gradina 17.11.2017..pdf