*
Društvo arhitekata Beograda - Oglašavanje na DAB-u

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

Oglašavanje na DAB-u

Društvo arhitekata Beograda je nevladina organizacija koja ima za zadatak da spaja i povezuje stručnjake u zemlji i inostranstvu, a radi razmene informacija i znanja te unapređenja arhitektonske struke. Sa tom idejom Društvo Arhitekata Beograda intenzivno propagira ideju javnog arhitektonsko-urbanističkog konkursa, sprovodi ih, a organizator je Beogradske Internacionalne Nedelje Arhitekture (BINA). Osim ovih, važan poligon za delovanje Društva arhitekata Beograda je web portal društva. Svakodnevno, kroz webportal društvo informiše svojih 3000 članova o prezentacijama, publikacijama, konkursima, i ostalim delatnostima, kako Društva arhitekata Beograda tako i srodnih organizacija u zemlji i inostranstvu. Web portal Društva arhitekata Beograda poslednjih godina je postao jedno od ključnih mesta informisanja stručnjaka u Srbiji.

Društvo arhitekata Beograda nudi mogućnost oglašavanja na portalu www.dab.rs, a sa ciljem razmene informacija i podrške radu društva. Sa ovom idejom društvo nudi potencijalnim saradnicima 5 pozicija za postavljanje oglasnih banera sa linkovima na partnerske web prezentacije. Banere je moguće postavljati na vremenski period od 30 do 365 dana. Osim banera, Društvo arhitekata Beograda nudi svojim saradnicima i 3 specijalna paketa, među kojima i koktel prezentacije u sali Doma inženjera i tehničara Srbije u ulici Kneza Miloša 7a/III (pored prostorija Društva arhitekata Beograda). Pomenuta prezentacija podrazumeva slanje pozivnica na adrese svih članova Društva arhitekata Beograda i pozvanih gostiju od strane partnera.

Nova stranica portala Društva arhitekata Beograda omogućava vam da lako i brzo rezervišete prostor za svoj baner na portalu društva. Po popunjavanju formulara, komunikaciju ćete nastaviti sa osobljem društva, a u narednih pet dana vaš baner će biti postavljen na našem portalu.

Oglašavanjem na portalu Društva arhitekata Beograda, podržaćete ideju društva o razmeni informacija u stručnim krugovima, ali i pomoći rad Društva arhitekata Beograda.

IZABERITE POZICIJU SVOG OGLASA

POZICIJA 1 – (header) Baner postavljen u header prikazuje se na svim stranicama web portala. Dimenzije je 50 x 800 px. 
cena: 200€ – 30 dana / 500€ - 90 dana / 1000€ - 6 meseci / 2000€ - godinu dana. U cenu je uračunat PDV.

POZICIJA 2 – (levo) Baner postvaljen na ovoj poziciji prikazuje se ispod glavnog menija.
Dimenzije su 120 x 100 px. 
cena: 100€ - 30 dana / 250€ - 90 dana / 500€ - 6 meseci / 1000€ - godinu dana. U cenu je uračunat PDV.

POZICIJA 3 – (desno) Baner postavljen na ovoj poziciji vidljiv je na svim stranama web portala.
Dimenzije 230 x 150 px. 
cena: 150€ - 30 dana / 350€ - 90 dana / 700€ – 6 meseci / 1400€ - godinu dana. U cenu je uračunat PDV.

POZICIJA 4 – (footer) Baneri postavljeni na ovoj poziciji prikazuju se na svim stranama portala.
Dimenzije su 255 x 100 px. 
cena: 50€ - 30 dana / 125€ - 90 dana / 250€ - 6 meseci / 500€ - godinu dana. U cenu je uračunat PDV.

View the embedded image gallery online at:
https://www.dab.rs/oglasavanje#sigFreeId48b61ea565

pogledajte pozicije

IZABERITE GOTOV PAKET

PAKET 1 – Ovaj paket podrazumeva postavljanje banera na poziciji 4 i postavljanje promotivnog materijala partnera u prostorijama Društva arhitekata Beograda.
Paket 1 je moguće koristiti u periodu od 6 meseci (500€) ili godinu dana (1000€). U cenu je uračunat PDV.

PAKET 2 – Ovaj paket podrazumeva postavljanje banera na poziciji 2 i postavljanje promotivnog materijala partnera u prostorijama Društva arhitekata Beograda.
Paket 2 je moguće koristiti u period od 6 meseci (800€) ili godinu dana (1600€). U cenu je uračunat PDV.

PAKET 3 – Podrazumeva postavljanje banera na poziciji 4 i posatavljanje promotivnog mateijala partnera u prostorijama Društva arhitekata Beograda. Takođe, ovim paketom obezbeđuje se organizacija prezentacije partnera ( jednom u godinu dana) u sali Doma inženjera i tehničara Srbije u ulici Kneza Miloša 7a/III ( pored prostorija Društva arhitekata Beograda ). Organizacija promocije podrazumeva obezbeđivanje tehnološke podrške na prezentaciji, slanje pozivnica svim članovima Društva arhitekata Beograda, obezbeđivanje koktela po završetku prezentacije( koktel se sastoji od slanog peciva, sitnih kolača i bez alkoholnog pića).
Paket 3 je moguće koristiti u period od godinu dana (1500€). U cenu je uračunat PDV.

PAKET 4 – Podrazumeva postavljanje banera na poziciji 2 i posatavljanje promotivnog mateijala partnera u prostorijama Društva arhitekata Beograda. Takođe, ovim paketom obezbeđuje se organizacija prezentacije partnera ( jednom u godinu dana) u sali Doma inženjera i tehničara Srbije u ulici Kneza Miloša 7a/III (pored prostorija Društva arhitekata Beograda). Organizacija promocije podrazumeva obezbeđivanje tehnološke podrške na prezentaciji, slanje pozivnica svim članovima Društva arhitekata Beograda, obezbeđivanje koktela po završetku prezentacije( koktel se sastoji od slanog peciva, sitnih kolača i bez alkoholnog pića).
Paket 4 je moguće koristiti u period od godinu dana (2000€). U cenu je uračunat PDV.

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina