*
Društvo arhitekata Beograda - ZELENA GRADNJA - PRINCIPI, POJMOVI, TRENDOVI

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

ZELENA GRADNJA - PRINCIPI, POJMOVI, TRENDOVI

Savet zelene gradnje Srbije, zajedno sa svojim članom Arhitektonskim fakultetom - Univerziteta u Beogradu, a u saradnji sa Udruženjem arhitekata Srbije (UAS) i pod pokroviteljstvom Saveza inženjera i tehničara Srbije (SITS), organizuje kurs u vidu stručnog predavanja:  ZELENA GRADNJA - PRINCIPI, POJMOVI, TRENDOVI

Predavanje će realizovati Arhitektonski fakultet - Univerzitet u Beogradu, u okviru Erasmus+  projekta KLABS.  http://www.klabs.pr.ac.rs, http://www.arh.bg.ac.rs/2016/04/06/projekt-erasmus-cbhe-project-creating-the-network-of-knowledge-labs-for-sustainable-and-resilient-environments-klabs/?pismo=lat  

Predavači su profesori sa Specijalističkih akademskih studija ENERGETSKI EFIKASNA I ZELENA ARHITEKTURA (Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet).

Stručno predavanje će se održati u četvrtak  6. septembra 2018. godine od 13:00 do 14.30 časova u Beogradu u prostoru SITS, Dom inženjera Srbije, Kneza Miloša 7a, sala na trećem spratu. 

Predavanje je besplatno, svi učesnici će dobiti elektronski sertifikat o odslušanom kursu (sertifikat je dvojezični, SR/EN).

Broj mesta je ograničen. Prisustvo predavanju je potrebno potvrditi putem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do četvrtka 30. avgusta.   

Sve informacije vezano za predavanje mogu se dobiti u Savetu zelene gradnje na tel. + 381 11 22 05 809,  e-mail:   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pozivno pismo.pdf

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina